Outelágazás

Felszáll a köd

2020. október 02. - Trollséne

ddayhet3.png

Tartalmas napok várnak ránk így az első válogatott szünet előtt, remélhetőleg nulla kellemetlen meglepetéssel.

EL sorsolás - 10.02 - 13:00

Első kalapból, koefficiens pontok alapján a jelenlegi favoritként várhatjuk a csoportkör kihúzását. Különösebb kívánságunk maximum az lehet, hogy utazási szempontból valami tavalyihoz hasonló (Németország-Belgium-Portugália) baráti négyesbe kerüljünk. Ellenfeleken külön-külön felesleges végigmenni, az EL csoportból való továbbjutás a B sorral is az elvárható minimum kategóriája. (Egy ellenfelet azért említsünk meg, a Tanár Úr & Villarreal nagy újratalálkozás egyelőre még biztosan elmarad, mivel ők is az első kalapból várják a sorsolást. Na majd tavasszal!)

Arsenal - Sheffield United bajnoki mérkőzés - 10.04 - 15:00

A Liverpool elleni papírforma vereség után nincs más feladatunk mint ezt a meccset könyörtelenül behúzni. A Sheffield United a tavalyi szezon meglepetéscsapata volt, akik újoncként egészen a koronavírusos PL lockdownig az európai kupaindulást jelentő helyeket ostromolták. A restarttól kezdve viszont megkezdődött a szabadesés, ami azért javarészt a rendkívül szűk rotációjuknak is betudható. Idén eddig 3 meccsen 0 rúgott 4 kapott gól 0 megszerzett pont, mondanom sem kell én személy szerint az ilyen meccsektől valamiért még az idegenbeli rangadóknál is jobban izgulok. (Köcsög Koeman - Southampton & Martinez - Wigan PTSD.)

A bajnoki után lehet hogy az átigazolási hajrában is lesz velük egy táncunk, hatalmas csatárkeresésekben vannak és az egyik fők kiszemeltjük a mi akadémiai hot prospectünk, Folarin Balogun, aki nem igazán akaródzik meghosszabbítani a szerződését.

Transfer deadline day - 10.05 - 0:00 - 10.06 - 0:00

A legjobban várt nap, ami után végre letisztul hogyan is néz majd ki a végleges keretünk. Aouar IN? Torreira & Kolasinac OUT? Mi lesz akkor Guendouzival? Salibának tényleg kinéz egy újabb Ligue 1 kölcsön? Tavaly Iwobi az ablak végén derült égből villámcsapás módjára lett kipattintva a csapatból, idén is vár ránk valami váratlan akár érkező, akár távozó oldalon?

Hamarosan mindenre fény derül!

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása