Outelágazás

Üresjárat

2021. március 14. - Trollséne

A derbihangulat érdeklődés hiányában elmarad, legalábbis nálam mindenféleképpen, mert az Arsenal és a bajnoki 10. hely jobb szerelmi sztori mint az Alkonyat, na meg a Wolves, Villa és Burnley mérkőzéseken látott kvalityi helyzetkihasználásunk, illetve VAR-os balesetek után felesleges rápörögni a felzárkózás gondolatára.

A vereséget ettől függetlenül nem ártana elkerülni, mivel a negatív rekordok rubrikát az idei szezonban már így is a kelleténél jóval többször kellett frissíteni: Spurs elleni oda-vissza zacskóra utoljára az 1992-93-as szezonban volt példa, Józsi pedig egy esetleges diadallal már 3/3 győzelmet tudna felmutatni Mikel Arteta ellen.

Persze a vereséghez még csak nincs is szükség egy jó Spursre, mivel mostanság menetrendszerűen hiba csúszik a szexi baszk building from the back filozofiba, amiből még a legnyomorultabb, a futballt még csak imitálni sem próbáló ellenfél is képes egy gólt találni.

Ezen az őszi bajnokesélyes Spurs nonszenszen lehetne most egy sort gúnyolódni, de igazából felesleges, szégyellje el magát mindenki aki elhitte.

A görögök elleni visszavágón pedig ha képesek leszünk leadni egy olyan két gólos előnyt, ahol három idegenben rúgott gól van a zsebünkben, akkor jöhet az újabb Bank of England kölcsön és mindenkinek azonnali hatállyal fel kell bontani a szerződését. 

Nagyjából már a következő kör résztvevői is megvannak: Spurs, Ajax, Villarreal, Granada, Arsenal, Roma, csak a MU - Milan és a Rangers - Slavia párharc maradt nyitott. Egy másodpercig sem lehet kérdés, kinek kellene jönnie a negyeddöntőben.

A posztot pedig a hét "Gondoltad volna?" statisztikájával szeretném zárni.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása