Outelágazás

Final countdown #2

2022. április 20. - aballa

finalcd.jpg

Szolgálati közlemény: nagy sajnálatomra tájékoztatlak titeket, hogy Trollséne OUT van. Április 3-án késő este kilőtte még az előző kommentfogót, majd teljesen váratlanul kilépett az Outelágazás szerkesztői csoportból, és azóta nem hallottunk róla. Az NST trash tumblrt is lelőtte, érdeklődtem is odaát, de ők se tudnak ennél többet. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a blogunk alapítója és PS művésze nélkül maradtunk. Hiányozni fog, és remélem, hogy mihamarabb újra felbukkan körünkben.

Mivel mind Zero, mind Woolwich, mind én nemigen éreztük az utóbbi időkben az erőt, hogy posztoljunk, így kommentfogókkal megyünk tovább, és ezt tudom is ígérni, hogy néhányszáz kommentenként kitegyek egy új posztot. Persze ha valaki kedvet érez, és írna, az jelezze nyugodtan. Bennem legalább egy szezonvégi elemzős van, de sokkal sűrűsebben 

Egyébként a napokban jelentette be vadkutya, hogy a KNOWS mint kocsma és törzshely végleg bezár áprilisban. Másik projektje, a box-2-box, pedig már korábban megszűnt írásokat közölni (podcastek még vannak).De ezt csak azért említem, mert végülis a mi közösségünk mégiscsak az Útwenger blogból jött.

Orbinho twitter oldaláról tudom, hogy tegnap a Pool győzelmével vált biztossá, hogy idén se leszünk bajnokok. Ezzel min. húsz éves a nyeretlenségi szériánk, ami a leghosszabb időszak az első, 1931-es angol bajnoki cím óta. Tehát ebből a szempontból a legínségesebb időkben vagyunk Arsenal szurkolók.

Ma este Chelsea idegenben. Elég nagy gödörben vagyunk, bár a sérülések miatt ez nem annyira meglepő. Úgy néz ki, jövőre se lesz BL. De a januári ablakkal lényegében be lett ez áldozva. Orbinhotól tudom azt is, hogy a teljes PL érában nem volt egy szezonban kétszer három meccses vereségi sorozatunk. Ha ma a papírforma szerint kikapunk, akkor már egy négyes sorozatunk lesz, amiről nincsen kéznél Opta stat, de arra emlékszem, hogy Emery is csak három zakóig jutott az emlékezetes 2018/19-es PL finisben. Wengerről meg nem tudom elképzelni, hogy négy bajnokit zsinórban bukott volna. Szóval újabb "évtizedek óta nem volt ilyen rossz" fun fact a láthatáron.

És ugye ma van négy éve az is, hogy Wenger bejelentette. Nincs túlzottan jókedvem.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása